Tervetuloa Eliksiirin blogiin


Päivi Vastela
Tässä blogissa esitellään ja kokeillaan riihimäkeläisen Kauneushoitola Eliksiirin hoitoja ja tuotteita, annetaan vinkkejä kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin, ja kuullaan asiakkaiden kokemuksia ja näkemyksiä.

Tässä ensimmäisessä päivityksessä kerrotaan terveisiä Guinotin risteilyseminaarilta viime viikolta, ja kuvaillaan aivan ihanaa uutta hoitoa, joka siellä lanseerattiin. Se on tulossa Eliksiirin valikoimaan ihan pian, kevään aikana!


Guinot on siis ranskalainen kosmetiikkasarja, jota Kauneushoitola Eliksiiri käyttää hoidoissaan. Brändi on perustettu jo vuonna 1963 ja Eliksiirin lisäksi sitä käyttää yli 11 000 muuta kauneushoitola ympäri maailmaa 70 eri maassa. Riihimäellä Eliksiiri on ainoa Guinot –hoitola.

Kauneushoitola Eliksiirin omistaja ja SKY-Cidesco-diplomikosmetologi Päivi Vastela ei voisi olla tyytyväisempi valintaansa. Sen lisäksi, että tuotteet ja hoidot ovat korkeatasoisia ja laadukkaita, Guinot kouluttaa kauneushoitoloitaan säännöllisesti. Seminaareja on noin kerran vuodessa, ja koulutuksia on niin paljon, kuin vain ehtii käydä.

Uusi ihana hoito

Silja Serenadella oli suomalaisten lisäksi ruotsalaisia kollegoita ja ranskalainen kouluttaja. Mukana oli myös somekouluttaja, joka avasi sosiaalisen median ihmeellistä ja koukuttavaa maailmaa. Seminaarin tärkein anti oli kuitenkin uusi ihana hoito.

Hydra peeling -hoito on suhteellisen nopea tehdä ja se kestää noin 45 minuuttia. Siitä huolimatta hoito on erittäin tehokas. Se vähentää ikääntymisen näkyviä merkkejä selvästi ja palauttaa ihon hehkun. Se vaalentaa pigmenttiläiskiä ja kirkastaa ihon sävyä.

Hoito sisältää todella tehokkaan kuorinnan lisäksi hieronnan, joka tehdään jälleenrakentavilla aineilla. Lisäksi laitetaan voidemainen naamio, joka jähmettyy kalvoksi ja nostetaan lopulta kokonaisena pois.

Kun tulet tähän hoitoon, sinulle valitaan oikeat aineet ihotyyppisi mukaan, sillä herkälle iholle on tässä omat tuotteensa.

Hoidon hinta on 90 euroa ja se tulee valikoimaan huhtikuussa. Siitä ilmoitan tarkemmin Facebookissa, joten seuraa ilmoittelua!


Voit varata ajan mihin tahansa hoitoon tai kulmien 3D-kestopigmentointiin puhelimitse numerosta 040 702 7752. Eliksiiri sijaitsee Lemmenmäessä osoitteessa Kyllikinpolku 21, rauhallisessa kotihoitolassa. Kaikki hoidot tekee Päivi Vastela. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen paivi.vastela@luukku.com.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tehokas, nuorentava hoito