Tehokas, nuorentava hoito


Minulla on ongelmallinen iho. Siinä on couperosaa ja ihotautilääkärillä diagnosoitua aikuisiän aknea. Kaiken lisäksi olen huono hoitamaan ihoani, valitettavasti. Välillä innostun ja muistan tehdä puhdistukset ja rasvaukset aamuin illoin, välillä harvemmin. Kuorintaa teen, kun muistan, jos muistan. Ihoni punoittaa ja uusia näppyjä syntyy sitä mukaa, kun vanhat kuolevat. Silloin tällöin on kunnon tulehdus päällä ja näpyt punoittavat tosi ärhäkästi.

Ja kun ikää on kertynyt päälle 40 vuotta, on aikakin tehnyt tehtävänsä, ja juonteita ja uurteita löytyy ympäri kasvoja. Ja se on ihan luonnollista. Mutta kun tämä nykyaikamme naiskuva on siloiteltu ja nuorekas, ja mainoskuvat viimeisen päälle muokattuja, on joskus vaikea hyväksyä sitä faktaa, että kun vanhenee, näyttää vanhemmalta.

Menin siis Kauneushoitola Eliksiiriin Päiville uuteen Guinotin ”hydra peeling” hoitoon, jonka on tarkoitus kirkastaa ja elävöittää kasvoja, vähentää pigmenttiläikkiä ja tehdä kasvoista nuorekkaammat. Olen kokeillut vastaavanlaisia hoitoja aikaisemminkin, eivätkä tulokset ole aina olleet kovin kummoiset.


Mutta nyt. 

Tätä uutta hoitoa voin 
lämpimästi suositella.

Se oli niin hyvä, että sitä pitää ihan hehkuttaa!


Heti hoidon jälkeen peilistä kurkkasi niin paljon nuoremman näköinen nainen, että huudahdin. Kyllä, ihan ääneen.

Ihoni oli tasainen ja kirkas ja huomattavasti paljon kiinteämpi, kuin ennen hoitoa. Se näytti siltä, kuin joskus monta, monta vuotta sitten. Monet aika syvätkin juonteet eivät olleet enää ihan niin näkyviä. Kokonaisilme oli kirkas. Upea.

Näpyt eivät kadonneet, eikä se ollut tarkoituskaan, mutta nekin olivat selvästi rauhoittuneet, eivätkä punoittaneet pahasti. Ja vaikka ihoni on kaikkien ongelmien lisäksi myös herkkä, sopi hoito sille oikein hyvin.

(Olisikin muuten kiva nähdä, millainen tulos olisi ihmisellä, jolla on rauhallisempi iho kuin minulla. Varmasti aivan mieletön.)

Seuraavana aamuna liian lyhyiden yöunien jälkeen näytin luonnollisesti väsyneeltä, mutta olivat kasvot edelleen silkoiset. Huomioni kiinnitti erityisesti leukalinja, joka oli edelleen todella kiinteä, verrattuna aiempaan.

Hurraa!

Vielä kaksi päivää hoidon jälkeen (tätä kirjoittaessa) tulokset ovat edelleen nähtävissä.

Hoidon kulku oli seuraavanlainen.

Kuorinta-aine kasvoilla
Päivi teki ensin kasvojen puhdistuksen ja suojasi sen jälkeen silmänympärysten herkän ihon silmänympärysvoiteella, ja huulet siihen tarkoitetulla voiteella.

Sitten alkoi tämän todella tehokkaan kuorinta-aineen levittely pehmeällä siveltimellä ympäri kasvoja. Aine tuntui ihanan täyteläiseltä ja pehmeältä, ja tuoksui sitruksiselta, ja se vaikutti heti tehokkaasti nipistellen siellä täällä. Ei kuitenkaan pahasti, eli se ei sattunut.
Kuorinnan tavoitteena on ihon uudistaminen.

Seuraavaksi oli vuorossa kasvojen, kaulan ja decolteen hieronta erityisellä hierontavoiteella, joka muuttui öljymäiseksi hierottaessa. Päivi taitaa kasvohieronnan salat äärettömän hyvin, joten olo oli taivaallinen.
Hieronnan tavoite on ihon jälleenrakentaminen.

Rauhoittava naamio
Lopuksi kasvoille levitettiin sininen naamio, kuin kakun kuorrute, joka sai jähmettyä aikansa. Sen tehtyä työnsä nostettiin se kokonaisena kasvoilta pois. Tämän naamion tavoitteena on ihon rauhoittaminen.

Kaiken kaikkiaan voin lämpimästi suositella hoitoa kaikille, jotka haluavat kirkastaa ja nuorentaa ilmettään!

Kiitos Päivi tehokkaasta ja hyvin tehdystä hoidosta!

Terveisin,

Tyytyväinen asiakas


Heti hoidon jälkeen


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tervetuloa Eliksiirin blogiin